LOTIUNE BABY SPALAT PURE&SENSITIVE 500ML

LOTIUNE BABY SPALAT PURE&SENSITIVE 500ML

Nivea
Ultimele produse in stoc
47,79 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Lotiune de spalat Nivea Baby Pure & Sensitive, 500ml Lotiunea de spalat Pure & Sensitive curata delicat si hidrateaza pielea uscata si sensibila pentru a preveni iritatiile in mod natural. Formula spumoasa delicata cu unt de shea previne deshidratarea si sustine refacerea barierei naturale de protectie a pielii. Dezvoltat in colaborare cu medici pediatri si dermatologi. Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic. Dezvoltat in colaborare cu medici pediatri si dermatologi. Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic. NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.
OND-DNF09BBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.