SAMPON&GEL DUS ALOE&BISABOLOL 500ML

SAMPON&GEL DUS ALOE&BISABOLOL 500ML

VivaNatura
Produs in stoc
67,73 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
PRODUS DERMATOCOSMETIC 99% natural si de origine naturala! Procesat la rece – fara parabeni, fara fenoxietanol, SLS. Testat dermatologic. Hipoalergenic – Formula biodegradabila Pentru ingrijirea zilnica a parului si a corpului pentru bebe, copii, dar si pentru parinti Indicatii: Pielea copilului este delicata si sensibila, se poate deshidrata foarte repede deoarece pelicula hidrolipidica nu este dezvoltata suficient. Samponul – Gel de dus natural Bebe Drag este special creat pentru a proteja bariera cutanata intensificand stratul protector natural al pielii. Textura sa usoara curata delicat, iar ingredientele active bogate in acizi grasi asigura la nivelul pielii senzatie de hidratare. Parul ramane moale si matasos fara a se incurca. Toleranta cutanata si oculara excelenta. Proprietati: Squalane are lipide asemanatoare pielii ceea ce ii confera o absorbtie imediata la nivel cutanat cu proprietati emoliente fara a crea un strat unsuros sau lipicios. In plus, este un agent eficient pentru conditionarea parului. Coco-glucozida este un surfactant natural, bland, actioneaza ca un agent de spumare excelent creand o spuma neteda, special pentru pielea sensibila. Bisabololul reduce roseata si disconfortul, compatibil cu pielea sensibila a bebelusului, accelereaza refacerea barierei cutanate. Aloe vera hidrateaza, da consistenta si stralucire parului, contribuie la mentinerea echilibrului hidric al pielii. Mod de folosire: Turnam o cantitate mica de produs in palma si masam corpul si parul copilului dupa umezire, pentru a face spuma, apoi clatim abundent. In rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din produs. Pentru siguranta, recomandam sa verificati lista de ingrediente si sa testati produsul pe o mica portiune de piele. Se recomanda a se pastra la loc uscat si racoros (5 – 250 C); a se evita expunerea directa a produsului la razele solare. Testat dermatologic. A se folosi de preferinta inainte de data inscriptionata pe produs (lot – luna – an) si maxim 6 luni de la deschidere.
OND-DWD5HZBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.