PRINCESS CINDERELLA SPUMA BAIE 300ML

PRINCESS CINDERELLA SPUMA BAIE 300ML

Disney Princess
Produs in stoc
31,34 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Spumant de baie Princess Disney Natura Verde Kids, cu extract organic de ovaz Un parfum fermecator care te va transforma intr-o Printesa ca prin minune. Imbogatit cu extracte de Ovaz din cultura organica, aceasta formula usoara de spuma de baie ingrijeste delicat pielea lasand-o hidratata si matasoasa. Si toate visele tale vor fi adevarate! Formula fara SLS/SLES, PARABENI, COLORANTI. Testat Dermatologic. Parfum fara alergeni in concordanta cu Regulamentul (CE) 1223/2009 al Parlamentului European si al Consiliului. Indicat copiilor de la 24 luni Mod de folosire: se toarna o mica cantitate in apa de baie pentru a face spuma. Gramaj : 300 ml Tip de piele : toate tipurile de piele Zona de aplicare : corp Producator : Natura Verde, Italia Atentie! Produsul numai pentru utilizare exterioara. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii copilului, clatiti bine cu apa si, daca este necesar, solicitati asistenta medicala calificata de urgenta. A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de contact cu razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza dupa data de expirare.
OND-D5FSTJMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.