BISCUITI PENTRU APARITIA DINTILOR 6M+ 38GR

BISCUITI PENTRU APARITIA DINTILOR 6M+ 38GR

Bickiepegs
Produs in stoc
38,79 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

BICKIEPEGS este expert in ingrijirea orala a sugarilor si copiilor, de la 6 luni la + 2 ani. Produsul este unic in lume, reteta fiind 100% naturala, patentata, ce nu poate fi copiata de nimeni. Fabrica se afla in Aberdeen, Scotia. Compania a fost fondata in 1925, cand medicul pediatru Harry Campbell a inceput studiile privind dezvoltarea corecta a maxilarului, eruptia dintisorilor a€de laptea€ si calmarea durerilor provocate de aceasta. Rezultale sale au dus la concluzia ca este important sa incurajam dintii sa creasca sanatosi, chiar inainte ca acestia sa fie vizibili si continuand pana la finalizarea totala a eruptiei. Cum? Foarte simplu, prin exercitiul maxilarelor bebelusilor, cu ajutorul biscuitilor speciali BICKIEPEGS. Astfel copilul nu va mai suferi nici de durerile provocate de eruptia dentara. Nu va mai fi nevoie sa folositi alte produse create in acest scop, ce nu au un efect garantat si sunt chimice, cum ar fi gelurile sau alte produse din materiale plastice, pe care copilul sa le roada. IMPORTANT. Verificati fiecare biscuite Bickiepeg pentru a va asigura ca nu a fost deteriorat in timpul transportului. Introduceti panglica din interiorul pachetului prin orificiul biscuitelui si prindeti-o de manuta copilului, niciodata in jurul gatului. Nu inmuiati biscuitii Bickepegs in nici un fel lichid sau indulcitor. Nu lasati copilul mai mult de 20 minute cu un biscuite Bickiepeg si apoi aruncati-l pe cel folosit. Nu il refolositi niciodata! Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in timp ce foloseste un biscuite Bickiepeg sau orice produs alimentar.

OND-DW6C0RBBM
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.