BISCUITI CEREALE,VIT.,CA.,FE.+6 LUNI 600GR

BISCUITI CEREALE,VIT.,CA.,FE.+6 LUNI 600GR

Plasmon
Produs in stoc
77,34 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Biscuiti Plasmon, cu gluten, 600g, de la 6 luni - Biscuiti pentru Bebelusi Plasmon, cu gluten, 6 luni+, 600g – biscuiti deliciosi, ce pot fi oferiti bebelusului dupa ce a implinit 6 luni, daca medicul pediatru nu ti-a recomandat altfel; - Biscuitii Plasmon sunt probabil cei mai indragiti biscuiti pentru bebelusi. Sunt ganditi special pentru primele luni ale bebelusului, fiind usor solubili. Sub forma de piscot, mic, adaptat manutelor mici de bebelus. Contin lapte si gluten. Sursa de calciu, fosfor, fier si vitamine; - Produsi din fainuri atent selectionate si controlate, obtinute din cereale cultivate dupa regulile Oasi®Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare. Fara ulei de palmier!; - Biscuitii pentru bebelusi Plasmon sunt potriviti pentru toate momentele zilei: la micul dejun, cu lapte, cu fructe sau ca gustare, intre mesele principale; - Nu contin coloranti, conservanti si grasimi hidrogenate, conform legii; - Ingrediente: faina de grau, zahar, uleiuri vegetal (floarea soarelui, masline), lapte praf degresat, amidon de grau, extract de malt de orz, agenti de crestere (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat disodic), carbonat de calciu, emulgator: lecitina de floarea soarelui, arome, fumarat de fier, niacina, riboflavina, tiamina, vit. B6; - Cutie de 600g. Contine 15 pachetele a 20g, pentru un plus de prospetime;
OND-DZZ8BVBBM
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.