BISCUITI GRANULATI FARA GLUTEN +4LUNI 374GR

BISCUITI GRANULATI FARA GLUTEN +4LUNI 374GR

Plasmon
Produs in stoc
74,21 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Biscuiti granulati pentru biberon Plasmon, fara gluten, 374g, de la 4 luni Biscuitii Plasmon sunt fabricati dupa o reteta traditionala, printr-un proces tehnologic unic, ce garanteaza un gust inconfundabil al biscuitilor. Ideali pentru diversificarea alimentatiei copilului inca de la 4 luni. Foarte solubil in lapte, iaurturi, piureuri de fructe, etc. Nu contin grasimi hidrogenate. Mod de prepararea - se adauga biscuitii in biberon si se agita bine, dozajul se face in functie de preferinta. Sunt potriviti in orice moment al zilei. Produsul este realizat din faini selectionate si bine controlate, obtinute din grau cultivat dupa regulile Oasi®Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare. Imbogatit special pentru dezvoltarea armonioasa a copilului cu calciu (pentru oase si dinti), fier(pentru dezvoltarea cognitiva) si vitamine (esentiale pt o buna functionare a organismului).Inca din anul 1903, PLASMON, aduce tot ce este mai bun din natura, in functie de etapele dezvoltarii copiilor. Folosim cele mai bune si sigure ingrediente, numai din Italia, la cele mai inalte standarde. Se pastreaza in ambalajul original, departe de surese de caldura. Contin: Faina, Faina de orez, Amidon de porumb, Zahar, Ulei vegetal, Lapte praf degresat, faina de cartofi, bicarbonat de amoniu, Minerale, Aroma, Vitamine. Contin lapte si pot contine urme de lupin (planta medicinala).
OND-D3P0R6BBM
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.