NEUTROGENA HYDRO BOOST APA MICELARA 400ML

NEUTROGENA HYDRO BOOST APA MICELARA 400ML

Neutrogena
Produs in stoc
74,47 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Apa micelara Neutrogena Hydro Boost cu tripla actiune pentru ten sensibil, 400 ml

 

 

Apa Micelara Hydro Boost cu tripla actiune.  

Formula sa unica imbogatita cu Acid Hialuronic iti ofera actiune tripla:

  1. Indeparteaza chiar si machiajul rezistent la apa.
  2. Indeparteaza impuritatile si sebumul.
  3. Imbunatateste hidratarea pielii.

Cu un efect proaspat si delicat, 94% dintre femei sustin ca isi simt pielea curatata in profunzime dupa fiecare utilizare*.

Testata dermatologic & oftalmologic – Potrivita si pentru pielea sensibila. Non-comedogenica.

* Autoevaluare care implica 54 de voluntari cu varste intre 18 si 70 de ani, dupa o saptamana de utilizare a produsului, de doua ori pe zi, 2016.


Mod de utilizare: Aplicati pe fata si ochi folosind o discheta demachianta de bumbac. Nu necesita clatire. Descopera in aceeasi gama Hydro Boost si produsele de hidratare.  A se proteja de inghet.

 

Ingrediente: Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Polysorbate 20, Butylene Glycol, PEG-8, Sodium Hyaluronate, Poloxamer 407, Disodium EDTA, Citric Acid, BHT, Sodium Benzoate, Parfum.


 

 

OND-DTZT5BMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.