FACE CARE APA MICELARA 3 IN 1 MAGNOLIE 400ML

FACE CARE APA MICELARA 3 IN 1 MAGNOLIE 400ML

Cosmetic Plant
Produs in stoc
29,57 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Apa micelara 3 in 1 testata dermatologic pe persoane cu ten sensibil are 96% ingrediente de origine naturala, care redau confortul pielii sensibile, avand efect hidratant, calmant si antiiritant. Tip de ten: Ten sensibil Varsta recomandata: Toate varstele Volum: 400 ml Tip ambalaj: flacon plastic 96% ingrediente naturale 0% parabeni, parafine, coloranti Fara parfum. Testat dermatologic. 1. curata 2. calmeaza 3. hidrateaza Bazata pe ingrediente alese cu grija pentru a reda si mentine confortul tenului sensibil, apa micelara 3 in 1 este solutia eficienta si rapida pentru demachierea zilnica. Surfactantii si activii foarte blanzi din compozitia ei actioneaza eficient pentru a demachia, hidrata si calma tenul sensibil. Pantenolul (Provitamina B5) reface bariera de protectie a pielii iritate, hidrateaza si reduce inflamatia acesteia. Extractul de magnolie, sursa de compusi activi care reduc efectul iritant al altor elemente, reda luminozitatea tenului si asigura o protectie antioxidanta ridicata. Alantoina, cu efect calmant si antiiritant, protejeaza pielea fata de agentii sensibilizanti. Prin capacitatea sa de regenerare celulara, actioneaza impotriva uscaciunii tenului si ajuta la refacerea tesuturilor dermice. Aplicare Aplicati dimineata si seara cu ajutorul unei dischete demachiante si repetati operatiunea pana cand discheta ramane curata. Nu se clateste. Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche. Evitati contactul direct cu ochii. Nu utilizati pe pielea ranita sau iritata. Ingrediente Aqua, Betaine*, Allantoin, Panthenol, Magnolia Liliflora Bud Extract, Sorbitol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, BHT * ingrediente certificate organic
OND-DD0FCSMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.