SKIN MOISTURE LOTIUNE MICELARA TUS 400ML

SKIN MOISTURE LOTIUNE MICELARA TUS 400ML

Elmiplant
Produs in stoc
34,81 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Lotiune micelara Elmiplant, pentru ten uscat & sensibil, 400 ml

 

Lotiunea Micelara pentru ten uscat/ sensibil elmiplant foloseste o tehnologie noua, eficienta si delicata, care indeparteaza machiajul si impuritatile cu un singur gest.

Formula sa avansata, ce contine particule foarte fine de ulei si apa, capteaza si indeparteaza machiajul, chiar si pe cel rezistent la apa, dar si impuritatile, fara a deshidrata pielea.

Formula este imbogatita cu Extract de Bumbac 100% natural obtinut prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active. Bogat in proteine si minerale, extractul este ideal pentru pielea sensibila, conferindu-i un aspect catifelat si suplu.

HYDRO NUTRIENT este un complex hidratant avansat, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie. Previne deshidratarea, mentinand aspectul catifelat al pielii si confera o senzatie de confort.

 

OND-DR6NZ7BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.