ARGAN BIO-APA MICELARA 3 IN 1 300ML

ARGAN BIO-APA MICELARA 3 IN 1 300ML

Gerocossen
Produs in stoc
30,04 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Apa micelara 3 in 1 cu ulei de argan organic, aloe vera si musetel Gerocossen Argan Bio pentru fata si ochi, 300 ml

Apa micelara 3 in 1 are o formula special creata cu ingrediente naturale: argan bio, aloe vera si musetel, ce curata si indeparteaza eficient machiajul si impuritatile de pe fata si ochi si in acelasi timp tonifica si hidrateaza tenul.

Apa micelara Argan Bio imbunatateste ritualul de demachiere fara a provoca iritarea pielii prin frecare. Recomandata si pentru tenul delicat, sensibil. Dupa demachiere pielea devine curata, revigorata si perfect hidratata.

Apa micelara 3 in 1 curata, hidrateaza si tonifica tenul, lasand o senzatie placuta de prospetime la nivelul tenului. Gama de produse Gerocossen Argan Bio foloseste ulei de argan certificat organic. Tip ten: toate tipurile de ten, inclusiv ten sensibil. Testat Dermatologic

Beneficii:

• Curata in profunzime si demachiaza

• Hidrateaza tenul datorita uleiului de argan

• Ideal pentru demachierea tenului, a ochilor si a buzelor

• Tonifica si actioneaza eficient in curatarea pielii

Utilizare: Aplicati apa micelara pe o discheta demachianta, apoi cu miscari usoare curatati fata, ochii si gatul. Nu necesita clatire.

A se agita inainte de utilizare.

Ingrediente:

• Ulei de argan organic

Aqua, Polyglyceryl-4 caprate, Glycerin, Sodium cocoyl apple amino acids, Argania spinosa kernel oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tetrasodium EDTA, Citric acid.

OND-D160SKMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.