APIDERMIN LEJER LAPTE DEMACHIANT 150ML

APIDERMIN LEJER LAPTE DEMACHIANT 150ML

Apidermin
Produs in stoc
24,93 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Cu grija pentru tenul tau, special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul.Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma, iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat. Ingrediente: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Theobroma Cacao Seed Butter, Stearic Acid, Royal Jelly, Retinyl Palmitate, Decylene glycol, DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Glutamate, Dipropylene Glycol. Parfum, Tetra sodium EDTA. Atentionari si precautii: A se folosi de preferinta pana la data expirarii.
OND-DW7J7ZMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.