LAPTE DEMACHIANT 200ML

LAPTE DEMACHIANT 200ML

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
28,87 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Lapte demachiant Apidava cu unt de Shea, uleiuri vegetale, miere si ceara de albine, 200 ml 

 

 

Efect: curate si protejeaza epiderma, revitalizeaza si improspateaza oielea, hidrateaza oielea, stimuleaza circulatia.  

Mierea de albine contine un nivel ridicat de vitamina C, o varietate de vitamine de tip B ( niacin, riboflavina, acid pantotenic), minerale ( ca de exemplu potasiu) si aminoacizi care, toate la un loc, sunt surse extraordinare de hranire a pielii. Aminoacizii prezenti si in compozitia mierii de albine ajuta la stimularea si accelerarea regenerarii celulare. La nivelul pielii actiunea acestora se vede prin aspectul sanatos si stralucitor al pielii.

Untul de shea este bogat in vitamina A, E si F, precum si o serie de alte vitamine si minerale. Elementele hidratante din untul de shea sunt aceleasi si cu cele produse de glandele sebacee din piele.

Uleiul de jojoba are proprietati antioxidante si contine acid miristic, care are actiune antiinflamatoare si este rapid absorbit de piele fiind un excellent emollient pentru pielea uscata.

Vitamina E ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii prin absorbtia si neutralizarea radicalilor liberi.

  • Formula fara parabeni
  • propylen glycol
  • fara ulei mineral
  • fara coloranti

Ingredientele conform INCI:

Aqua demin., stearic acid, cetyl palmitate, paraffinum liquidum, shea butter, beeswax, propylene glycol, glycerin, TEA, propolis, mel, helianthus annuus seed oil, vitis vinifera seed oil, simmonsia chinensis seed wax, olea europaea husk oil, tocopherol acetate(vitamin E), ethylhexylglycerin, sodium benzoate, parfume.

OND-DQXZF0MBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.