Vom Pullach Hof Kastanien  - crema...

Vom Pullach Hof Kastanien - crema antiinflamatoare impotriva varicelor - 250 ml

PrimePharma
Produs in stoc
12,99 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Extractul de Castane salbatice din aceasta crema are un continut bogat in substante terapeutice care actioneaza asupra circulatiei vaselor de sange si a sistemului muscular. Crema calmeaza durerea provocata de venele varicoase sau oboseala. Are actiune tonica, de imbunatatire a rezistentei venoase si capilarelor. Extractul de Castan are actiune antiinflamatoare si de aceea este eficient si in tratarea durerilor musculare. In tratamentul preventiv si impotriva oboselii picioarelor se aplica pe zonele indicate, prin masare foarte usoara, pe pielea curata, dinspre periferie spre centrul corpului, pentru a ajuta circulatia sanguina si absorbtia eficienta. Pentru tratamentul varicelor, flebitelor, si alte afectiuni circulatorii, aplicarea se face de doua ori pe zi. Hraneste si revitalizeaza pielea facand-o moale si neteda. Se absoarbe rapid in piele nefiind o crema grasa Atentie! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externa. Evitati contactul cu ochii, rani deschise si mucoase. Nu este recomandata utilizarea pentru sugari si copii sub 10 ani. Nu este recomandata utilizarea produsului in timpul sarcinii si alaptarii. 250 ml

DISCLAIMER: Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata are un caracter informativ.

PHARMA-16445-VPK250L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.