AFIN FRUNZE 1GR*25DZ

AFIN FRUNZE 1GR*25DZ

Hofigal
Produs in stoc
9,97 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Compozitie: pulbere din frunze de afin (Myrtilli folium). Fiind bogat in principii active: taninuri, arbutina, hidrochinona, mirtilina, neomirtilina, ceaiul de afin frunze are actiune antiseptica intestinala si astringenta (datorita derivatilor polifenolici si bioflavonoidelor), bacteriostatica, antiinflamatorie, antidiareica, diuretica, antihelmintica, usor hipoglicemianta. Ceaiul de afin frunze este benefic pentru suplimentarea dietei in tulburari functionale ale aparatului digestiv (enterocolita, colita de fermentatie sau de putrefactie, diaree, colibaciloza) modificand flora patogena intestinala in favoarea florei intestinale normale, in procese inflamatorii ale tesutului renal (nefrite), ale bazinetului (pielite), ale uretrei (uretrite). Mod de preparare: in 250 ml apa fierbinte se introduc 2 plicuri x 1,0 g de ceai. Se acopera si se lasa in repaos 10 minute. Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar. Forma de prezentare: cutie plianta continand 25 plicuri x 1 g.
OND-DTHDT0MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.