SVELTAFLOR M111 20DZ

SVELTAFLOR M111 20DZ

Fares-Orastie
Produs in stoc
10,06 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Suport in controlul greutatii. Ajuta la mentinerea unei greutati corporale normale

Ingrediente: frunze de senna (Sennae folium), flori de musetel (Chamomillae Flos), flori de soc (Sambuci flores), sulfina (Meliloti herba), flori de lavanda (Lavandulae flos), menta (Menthae herba).
Efect Frunzele de senna contin glicozode antrachinonice care au capacitatea de a mari peristaltismul intestinului gros, avand efect laxativ. Sulfina, menta si lavanda contin principii active cu actiune diuretica si sudorifica. Poliholozidele si uleiul volatil din musetel confera proprietati antitoxice. Datorita compozitiei lor, florile de soc imprima un efect purificator prin: -marirea activitatii secretorii a glandelor sudoripare -stimularea diurezei prin actiunea asupra epiteliului renal -favorizarea evacuarii continutului intestinal Prin formula sa complexa, ceaiul are o actiune diuretica, laxativa, sudorifica si depurativa. Recomandari Cura de slabire. Contraindicatii: Diaree, deshidratare, copii sub 12 ani. Sarcina si alaptare Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza Efecte secundare si interactiuni La dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: Peste 1 plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit. Intrebuintare Copii peste 12 ani si adulti: se beau 1-2 cani cu zi, dimineata si seara, neasociat cu alimentatia, neindulcit. Daca efectul laxativ este prea intens, se reuce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, functie de toleranta digestiva a persoanei. Durata unei cure obisnuite este de 6-8 saptamani, cu pauza de 1 luna. La varstnici se administreaza 10 zile consecutiv, apoi cate o cana la 2 zile. Sfaturi practice de dieta si stil de viata: In timpul curei de slabire va recomandam sa evitati consumul de carne si peste grase, conservate sau afumate, branzeturi grase, sarate, leguminoase boabe, paine, cartofi, paste fainoase (in cantitati mari), fructe dulci sau uscate, dulciuri concentrate, prajituri, produse de patiserie, frisca, smantana, creme, slanina, untura, sosuri grase, aluaturi cu unt, oleaginoase, lapte integral. Este bine si sa reduceti consumul de sare. Este bine sa consumati legume si fructe (in functie de continutul glucidic), zarzavaturi, paine neagra sau intermediara (in cantitati moderate), leguminoase (in cantitati moderate), carne slaba, peste slab, branza de vaci, branza slaba, iaurt si lapte degresat, ciuperci, uleiuri vegetale, unt (cantitati reduse). Se consuma minim 2 litri pe zi de lichide (apa plata, de izvor, sucuri de legume si fructe). alimente bio - ceaiuri: Tip Produs: Ceai doza Mod de ambalare ceai: Plic
OND-DHY2K6BBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.