CEAI IMUNITATE 20DZ

CEAI IMUNITATE 20DZ

Alevia
Produs in stoc
13,19 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ceai imunitate Alevia, 20 plicuri Proprietati: Acest ceai contribuie la cresterea rezistentei organismului la infectii, crescand capacitatea de lupta a organismului Impotriva bolilor, in general. Stimuleaza capacitatea organismului de a-si pastra sanatatea si vigoarea. De aceea, este util persoanelor cu rezistenta scazuta la boli, in pregatirea organismului pentru sezonul de iarna si pentru refacerea organismului dupa perioade lungi de boala. Beneficii/ Efecte: Sustine functionarea normala a sistemului imunitar. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului In sezonul rece. Ajuta la mentinerea sanatatii cailor respiratorii. Sustine sanatatea si vigoarea organismului. Compozitie: Parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea) 35%, fructe de Catina (Hippophae rhamnoides) 15%, fructe de Maces (Rosa canina) 10%, parti aeriene de Menta (Mentha piperita) 10%, parti aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum) 10%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 10%, flori de Soc (Sambucus nigra) 10%. Mod de administrare: Uz intern: Copii (1–6 ani): cate ½ cana de 1–2 ori pe zi. Copii (7–14): cate 1–2 cani/zi. Adulti: cate 3–4 cani/zi. Mod de preparare: Uz intern: ceai, 1 pliculet/cana, se infuzeaza 3 - 5 minute. Contraindicatii: Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. Nu contine ingrediente cu potential alergenic. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in legatura cu produsul. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
OND-D2492YMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.