BALSAM PT. PAR&COENZIMA Q10 200ML

BALSAM PT. PAR&COENZIMA Q10 200ML

Hofigal
Produs in stoc
30,76 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Balsamul de par cu coenzima Q10 - este destinat protectiei si regenerarii firului de par si contine in asociere gemoderivate din muguri si mladite de plop, mesteacan, ulm, castan, rozmarin si coenzima Q10.

Balsamul de par cu coenzima Q10 este unul dintre cele mai elaborate produse de ingrijire a parului ce contine coenzima Q10 si un amestec de extracte glicerinohidroalcoolice, extracte in care principiile active sunt extrase din muguri si mladite de planta tanara, extracte care inglobeaza o multitudine de substante active in concentratii mai mari decat in planta matura sau uscata ceea ce reprezinta un imens avantaj.

Ajuta la:

  • conditionarea parului degradat si vopsit,
  • conditionarea parului cu fir aspru si greu de pieptanat,
  • realizarea unei coafuri frumoase.

Compozitie / Prospect

Gemoderivate din muguri si mladite plop, mesteacan, ulm, castan, rozmarin si coenzima Q10.

Administrare

Se aplica pe parul ud imediat dupa spalare. Se lasa cca. 2-3 minute si apoi se clateste bine parul.

OND-D365KJBBM
No reviews

Produse vizualizate

11 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.