SER SILKAT NUTRITIV PT PAR 12 FIOLE

SER SILKAT NUTRITIV PT PAR 12 FIOLE

Bes Romania
Produs in stoc
90,34 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Este un compus activ concentrat pe baza de saruri mineralizante de Siliciu, Magneziu, Cupru, Fier si Zinc puse in sinergie cu Ulei de seminte de in, cu o ceara de tip anionic si cu o baza emulsionanta de tip cationic. Aplicat pe parul umed, determina instantaneu o actiune restructuranta, nutritiva si filmogena pe zonele deteriorate si sensibile. Utilizarea acestui ser este recomandata inainte si dupa permanentizare, vopsit sau decolorat. Datorita puterii sale emoliente faciliteaza uscarea cu phoenul si pieptanarea lasand parul stralucitor si moale. Cutie cu 12 fiole
OND-DF8HZBMBM
No reviews

11 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.