ARGAN-BALSAM NUTR.RESTR. 400ML

ARGAN-BALSAM NUTR.RESTR. 400ML

Gerocossen
Produs in stoc
38,62 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Balsam nutritiv restructurant Gerocossen Argan cu ulei de argan organic, 400 ml

Bogat in vitamina E si acizi grasi omega-3, omega-6, uleiul de argan patrunde in fibra capilara si ii reface structura. Balsamul de par actioneaza asupra parului uscat si degradat prin repararea firelor deteriorate, oferind un aspect sanatos si plin de stralucire. Previne uscarea parului indreptat cu placa si ajuta la mentinerea culorii parului vopsit.

Balsamul pentru par uscat si degradat din gama Argan Line este ideal pentru ingrijirea parului coafat cu placa sau cu alte echipamente ce actioneaza termic asupra parului si il usuca in timp. Testat dermatologic.

Beneficii:

• Reda stralucirea firului de par

• Regenereaza in profunzime

• Hidrateaza parul uscat si deteriorat

• Parul capata un aspect sanatos

Utilizare: Se recomanda aplicarea balsamului pe parul ud dupa fiecare spalare, pentru un par sanatos si cu un luciu atragator. Se lasa sa actioneze timp de cateva minute si apoi se clateste cu apa din abundenta.

Ingrediente:

• Ulei de argan

• Vitamina E

• Acizi grasi Omega 3 si Omega 6

Aqua, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Argania spinosa oil, Glycerin, Parfum, Salicylic acid, Benzyl alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Benzyl salicylate.

OND-DS0YG3BBM
No reviews

11 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.