COMPLEX B 30CPR

COMPLEX B 30CPR

Alevia
Produs in stoc
28,30 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Complex B Alevia, 30 comprimate Proprietati: Vitaminele complexului B sunt foarte utile pentru functionarea bazala a organismului si in special a sistemului nervos. De asemenea, stimuleaza pofta de mancare. Recomandari: Pentru dezvoltarea generala a organismului, in perioadele de efort intelectual intens, oboseala excesiva, pentru protectia florei intestinale in timpul tratamentului cu antibiotic. Compozitie: Vitamina B1 4.5mg , Vitamina B2 5mg, Vitamina B6 6mg. Mod de administrare: Cate 1 comprimat pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. Precautii si contraindicatii: Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.
OND-DQS92YMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.