FIER (IRON) 14MG 30CPR

FIER (IRON) 14MG 30CPR

Adams Supplements
Produs in stoc
20,27 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaFierul este un mineral esential pentru organism. Studiile demonstreaza ca 35% dintre femei sufera de deficit de fier, care poate avea urmatoarele simptome: oboseala si slabiciune anxietate piele palida ameteala dureri de cap furnicaturi maini si picioare reci unghii crapate batai neregulate de inima dificultati de respiratie anemie. \\\"Fierul ajuta la formarea hemoglobinei, molecula din celulele rosii din sange care transporta oxigenul. Nu numai ca fierul da hemoglobinei o nuanta inchisa de rosu, ci ajuta si la transportul de oxigen la celulele corpului, care este vital pentru organele si muschii nostri\\\", spune nutritionistul Emma Wight-Boicot. intareste sistemul imunitar ajuta la tonifierea pielii intareste unghiile imbunatateste concentrarea la copii ajuta la profilaxia si la tratarea anemiei amelioreaza starile de oboseala si slabiciune ajuta la decongestionarea cailor respiratorii ajuta la cresterea si dezvoltarea organismului imbunatateste abilitatile mentale creste nivelul de energie al organismului promoveaza somnul si ajuta la profilaxia insomniei reduce riscul de infectie. Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati. Compozitie:IngredienteCantitateVNR*%Fier 14.00 mg 100 * (VNR) Valoarea Nutritionale de Referinta ** VNR nu este stabilitaAlte ingrediente: Sorbitrol, celuloza microcristalina, maltodextrina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.Administrare:Ca supliment alimentar, luati zilnic 1 tableta, dupa o masa principalaPrezentare:30 tablete
OND-D6Q8P3BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.