FINOCARBO PLUS 20CPS

FINOCARBO PLUS 20CPS

Aboca
Produs in stoc
53,17 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Finocarbo Plus, gaze si balonare intestinala, 20 capsule, Aboca Finocarbo Plus capsule este util pentru a favoriza eliminarea fiziologica a gazelor intestinale. Contine Carbune vegetal si fructe de Fenicul, imbogatit gatit prin uleiul sauesential, cu proprietati carminative bine cunoscute. Indicatii: Supliment alimentar cu formula 100% naturala;Actiune carminativa puternica: fitocomplex din fenicul, chimen si chimion, imbogatit cu uleiuri esentiale de fenicul, pentru limitarea productiei de gaze intestinale;Actiune digestiva si calmanta: ulei esential de menta pentru favorizarea proceselor digestive si extract liofilizat de musetel pentru favorizarea detensionarii abdominale;Actiune absorbanta: garantata de carbunele vegetal, component fundamental pentru captarea gazelor intestinale;Eficienta imediata gratie sinergiei intre carbunele vegetal si fitocomplex. Ingrediente active:Pulbere din fructe de Fenicul (efect carminativ), Carbune vegetal (eliminarea fiziologica a gazelor), extract liofilizat din flori de Musetel (efect calmant), pulbere din fructe de Chimen (efect carminativ), pulbere din fructe de Chimion (efect carminativ), ulei esential de fenicul si menta (efect digestiv). Mod de utilizare: 2 capsule de 1-2 ori pe zi, imediat dupa mesele principale, daca procesul digestiv este afectat de tensiunea abdominala si intre mese, in celelalte cazuri. Mod de prezentare: 20 capsule, in 2 blistere a cate 10 capsule.
OND-D5QSG2MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.