DoTERRA Lavender - ulei esential de lavanda -...

DoTERRA Lavender - ulei esential de lavanda - 15 ml lave15L

DoTerra
Produs in stoc
188,02 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

1. Faceți o baie cu lavandă. Picurati un pic de ulei esential de lavandă, împreună cu sare Epsom în apa de baie pentru o experiență ultra-relaxantă.

2. Odihnă din cap pănă-n picioare! După exerciții fizice grele sau o zi lungă in Picioarele tale, frecati lavandă împreună cu lămăiță pe picioare. Aceasta va ajuta la calmarea durerilor musculare și să vă odihniți complet.

3. Scoateți acrul din oțet. Adăugați 4-5 picături de lavandă la amestecu I dvs. de curățare cu oțet pentru un parfum mai suportabil.

4.Fixare rapidă. Amestecați trei părti de ulei de cocos fracționat cu o parte de ulei esential de lavandă     sticlă mică cu pulverizator sau rulați pentru
remedierea iritatiilor de piele asociate cu frecare. Minunat pentru cei mici!

5. Alungati sforăitul. Frecați tălpile picioarelor pentru un somn mai odihnitor.

6. Bucurați-vă de o saltea curată și proaspătă. Stropiți un amestec de 1 cană de bicarbonat de sodiu și 10 picături de ulei esențial de lavandă peste saltea. Lăsați amestecul să stea pentru cel puțin o oră, apoi utilizați aspiratorul pentru a curăța. Puteți com bina cu picături de eucalipt, mentă, cuișoare sau rozmarin, de asemenea.

7. Au! E fierbinte! Data viitoare când cineva nu își dă seama că fierul de călcat sau tigaia este încă fierbinte; aplicați ulei de lavandă pe zona afectată pentru a calma iritarea pielii, a reduce roșeața și inflamare.

8. Secretul fulgilor de ovăz. Umpleti un borcan cu măncare pentru copii cu fulgi de ovăz, și adăugați 5-8 picături de ulei de lavandă. Cănd e timpul să vă spălați pe față, adăugați apă și acesta devine un excelent exfoliant natural! Un pic pentru un drum lung.

9. Un truc pentru somn. Câteva picături de lavandă așezate pe o pernă va ajuta un copil mic neliniștit (sau adult) să adoarmă și să doarmă.

10. O răsturnare de arome. Lavanda adaugă un gust unic și delicios la marinate, creme, pâine, prăjituri, glazuri, și chiar la miere și sirop.

11. Lofiune după bărbierit făcuta în casă. Utilizați după ras pentru a calma și inmuia pielea și pentru a reduce roșeața și arsurile provocate de aparatul de ras.

12. Fără "Auu!". 0 picătură de lavandă vă ajuta la amellorarea durerii și sensibilității ocazionale a gingiilor, buze uscate sau crăpate, zgărieturi ocazionale și abraziuni, sau după prea mult soare.

13. Goliti-vă mintea. Aplicați lavandă pe tămple si ceafă pentru a reduce efectele de stres

și Incurajati claritatea mentală.

14. Aveți grijă de burta copilului. Frecați ulei esential de lavandă pe burta cu mâncărimi in timpul sarcumi.

15. Bucată terapeutică și săpun de rufe. În cazul in care săpunul dvs. lichid miroase un pic banal, puteti adăuga lavandă pentru beneficii suplimentare de aromaterapie. Transformă experientele dvs. de curătare!

PHARMA-13049-lave15L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

1 alt produs in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.