DoTERRA Lemon - ulei esential de lamaie - 15 ml...

DoTERRA Lemon - ulei esential de lamaie - 15 ml lem15L

DoTerra
Produs in stoc
90,44 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

LEMON

1. Eradicați mirosurile nedorite. Data viitoare când preparati un amestec de mâncare în apartament la ora cinei, asigurati-vă că dispersați lămâie pentru a neutraliza mirosurile.

2. Scăpați de lucrurile lipicioase. Uleiul esențial de lămâie este excelent pentru eliminarea sevei lipicioase de copac, rezidurilor de autocolant și markerului permanent. Elimină chiar și guma din părl

3. Pompati viață in apă. Dacă, din păcate, apa nu are un gust extraordinar, adăugați lămâie în dispenserul de apă de la frigider. Adăugați gheață. Agitați bine. Veți iubi aroma!

4. Prietenul unui modelator. Este posibil să aveți vopsea proaspătă pe pereți și un miros de aer proaspăt! Difuzați ulei esențial de lămâie în timp ce vopsiți sau remodelați casa.

5. Alinare în timpul unei excursii. Data viitoare cănd mergeți într-o excursie cu familie (cu familia sau cu animale de companie) distribuiți deasupra orificiilor de ventilație un pic de lămâie pe dischete de bumbac (sau alt material absorbant) și creați astfel o excursie mult mai plăcută.

6. Revigorați-vă. În primul rănd difuzați lămâie pentru a vă lumina și energiza starea de spirit. Apoi, răsfățați-vă prin amestecarea a câtorva picături cu Melaleuca și ulei de nucă de cocos fracționat și aplicați pe picioarele obosite, uscate, crăpate.

7. Impuls de arome. Adăugați o picătură de ulei esențial de lămâie oricând gătiți cu suc de lămâie (somon pe grătar, plăcintă merengue cu lămăie, coajă de lămâie) pentru a da un gust mai profund, mai bogat. În ceaiuri pe perioada iernii, puteți adăuga pur și simplu ulei esențial de lămâie la apa caldă, ceai de plante și miere.

8. Energizare. Cănd vă lipsește motivația sau sunteți lipsit de energie, incercați să frecați o picătură de lămâie pe mâini, pe ceafă sau chiar prin păr. Veți fi uimit de puterea aromei de lămâie!

9. Mirosiți lămăie, nu chimicale. Adăugați câteva picături de ulei esențial de lămăie în mașina de spălat vase. Adăugarea de lămâie reprezintă o experientă mai bună pentru dvs. in timp ce profitați de calitățile de curățare a uleiului esențial de lămâie! Obiectele din sticlă vor fi curate ca și cristalul.

10. Super puteri de studiu. Difuzați impreună cu mentă în clasă sau în timpul orelor pentru a ajuta copiii să stea treji și concentrați.

11. 0 soluție de curățat originală, buna la toate. Amestecați 5-6 picături de ulei esențial de lămâie cu apă și oțet într-o sticlă cu pulverizator pentru a curăța și purifica suprafețele. Folosiți pentru a curăța blaturile de bucătărie și aparatele din oțel inoxidabil. Pentru oțel inoxidabil, amestecați ulei esențial de lămăie cu ulei de măsline pentru rezultate mai bune.

12. Păstrați ce aveți. Utilizați uleiul esențial de lămăie intr-un spray pentru a păstra proaspete fructele tăiate pănă la servire.

13. Improspătati prosoapele de bucătărie urât mirositoare. Când prosoapele de bucătărie miros urăt adăugați ulei de lămâie in detergent, lăsați la înmuiat peste noapte, spălati, uscați și bucătăria dvs. va mirosi mult mai bine!

14. Protejati materialele din piele. Păstrați și preveniți pielea de la rupere/despicare cu o cărpă imbibată cu lămâie.

15. Imbibați-vă rufele cu miros de lămăie. Incercați să adăugați în uscător, cu restul rufelor, câteva picături de lămâie pe un prosop umed. Asigurați-vă să setați uscătorul la un ciclu cu temperatură scăzută, deoarece căldura va diminua efectele uleiului.

PHARMA-13052-lem15L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.