CityZEN TBEU - tricouri pentru barbati care...

CityZEN TBEU - tricouri pentru barbati care resping murdaria cu decolteu tip U CZU1L

CityZen
Produs in stoc
165,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

De ce este acest tricou o opțiune ideală?

Este confecționat din bumbac premium 100%, deci este deosebit de confortabil la purtare și totodată permeabil. Datorită tratamentului unic CityZEN, puteți fi sigur că, în orice situație, tricoul va face ca transpirația să fie invizibilă. În zilele caniculare de vară, după multe ore petrecute în mașină, sau atunci când „vă trec sudorile” în timpul unei întâlniri dificile ... Puteți conta pe asta.

Tricourile sunt confecționate în culori decente, preferate de mulți. La alegere sunt două modele - cu decolteu rotund clasic rotund sau cu decolteu în ​​V. 

Toate tratamentele aplicate produselor CityZEN au scopul principal și cel mai important de a asigura, pe toată durate zilei, un sentiment plăcut la purtare. Cum se realizează aceasta?

- suprafața exterioară a tricoului este protejată împotriva petelor și murdăriei - lichidele sunt respinse și orice murdărie sau lichide reziduale pot fi șterse cu ușurință. Materialul poate „respira”, suprafața materialului textil este permeabilă.

- pe partea interioară, umezeala este absorbită și se răspândește pe o suprafață mare, efect care mărește viteza procesului de evaporare.

- tratamentul suprafeței interioare accelerează la maximum posibil evaporarea transpirației corporale.

Această combinație de efecte asigură o senzație plăcută de prospețime la purtare și, în același timp, protejează tricoul împotriva murdăriei din exterior. Petele umede după transpirație nu sunt vizibile.

Culori disponibile:

- alb

- albastru

- albastru petrol

- bleumarin

- bleumarin albina

- caramiziu

- gri

- kaki

- kaki inchis

- negru

- visiniu

PHARMA-15962-CZU1L
No reviews

Produse vizualizate

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.