• -55,00 lei
BIO LifeNRG B17 FORTE - tratament impotriva...

BIO LifeNRG B17 FORTE - tratament impotriva cancerului - 60 cps BIOB60L

PrimePharma
Produs in stoc
125,00 lei 180,00 lei -55,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

B17 FORTE de la BIO LifeNRG este un  supliment  natural  bogat in substante active obtinut din fermentarea samburilor de cais in otet de  Kombucha pentru un efect rapid si eficient la nivelul organismului. Acest produs este dezvoltat intr-un labolator european in baza unor studii care atesta eficienta, calitatea si  puritate la standarde europene pentru sanatatea organismului atunci cand imunitatea noastra este deficitara.

B17 FORTE BIO LifeNRG este singurul preparat din samburi de cais si Kombucha din Romania realizat prin atomizare, proces prin care se extrage o cantitate uriasa de substanta activa din samburii de cais, care mai apoi sunt fermentati in culturii de drojdii si bacterii de Kombucha sa  imbogateasca organimul nostru cu  antioxidanti atat de necesari organimsului afectat.

Samburii de cais conțin o cantitate impresionantă de vitamina B17, despre care specialiștii spun că interacționează cu alți antioxidanți precum vitaminele A, C și E și ajută la eliminarea toxinelor din organism si intăresc imunitatea.

Vitamina B 17 și-a câștigat faima din cele mai vechi timpuri, vechii medici chinezi folosind extractul din sambure de caisa pentru astm, bronșite, tuse cronică, litiază biliară sau boli degenerative cum este si afcetiunea secolului. Bolnavii de Alzheimer, care întâmpină probleme în procesul de memorare, au un prieten de nădejde în samburii de cais care pe langa Vitamina B 17 contin si lecitina, care se pare ca ar juca un rol deosebit în menținerea sănătății creierului si a celulelor.

Amigdalina asa cum sustin anumite publicatii online, poate combate efectele dăunătoare ale stresului oxidativ, este un tonic pentru sistemul digestiv și ajuta la eliminarea stresului oxidativ si al inflamatiei. Amigdalina sau vitamina B17 conținută de sâmburii de caise dupa cum spun unii cercetatori, poate reface energia celulara astfel incat celulele anormale sa isi reia functiile benefice initiale. Pentru că are proprietăți antiinflamatoare, imunostimulatoare și antioxidante, Vitamina B 17 este de folos și în cazul bolilor de plămâni severe. Unii specialiștii sustin ca  Vitamina B 17 combate efectele dăunătoare ale stresului si al unei alimentatii dezordonate.

Un documentar care a fost facut de un american G. Edward Griffin, în anul 1974,  prezintă mai multe cazuri de bolnavi de cancer care după ce au adminstrat  amigdalină si-au revenit complet. Documentarul prezintă și  mărturiile unor medici care au dat pacienților bolnavi in diferite stadii amigdalina si ei de asemenea au beneficiat de aceleasi rezultate. Există opinii care susțin că Vitamina B17, sau amigdalina din  sâmburii de caisă, ar contribui la prevenirea și la gestionarea acestei boli necrutatoare.

B17 FORTE poate fi administrat concomitent cu alte suplimente sau tratamente nu au fost raportate interactuni sau efecte adverse.

PHARMA-14934-BIOB60L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.