Canticer Forte - 1 flacon - 120 capsule

Canticer Forte - 1 flacon - 120 capsule

PrimePharma
Produs in stoc
249,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Canticer Forte – 2 flacoane     499 lei

Canticer Forte – 4 flacoane     949 lei

Canticer Forte – 6 flacoane   1399 lei

Canticer Forte – 8 flacoane   1799 lei


 

Pretul final va va fi comunicat de operatorul care va va confirma comanda.

 

Canticer Forte, mai puternic, mai eficient, mai sigur…

Canticer Forte mai puternic decat CANTICER, mai eficient decat CANTICER PLUS, optim pentru tine cand vrei sa previ, ajutor de nadejde cand vrei sa te tratezi!

Cancerul una dintre bolile care afecteaza milioane de oameni, in ciuda numeroaselor terapii aparute in ultima perioada, multe din ele fara prea mari rezultate pe termen lung. Este firesc ca orice persoana bolnav de cancer, sa isi indrepte atentia catre solutiile moderne atunci cand cele clasice nu mai sunt eficiente.

Canticer Forte este un astfel de produs modern, realizat dupa cea mai noua formula studiata si testata de chinezi, conform cu normele europene, autorizat de cele romanesti, Canticer Forte a fost conceput sa fie cel mai performant CANTICER de pe piata in acest moment, mai puternic decat CANTICER si mai eficient decat CANTICER PLUS.

Canticer Forte formula inovatoare a momentului, rezultatul de succes realizat cu sprijinul FARMACIE BIO si compania chineza HESHOUTANG INTERNATIONAL pentru bolnavii de cancer.

S-a urmarit pe parcursul a 5 ani, evolutia si rezultatele obtinute  cu produsele CANTICER SI CANTICER PLUS, iar rezultatele obtinute au aratat ca oamenii isi doresc sa reduca numarul de capsule  pe care le administreaza zilnic si sa beneficieze totodata de aceleasi rezultate sau de ce nu de rezultate mai bune decat ofera Canticer si Canticer Plus.

Acum acest lucru este posibil cu formula completa CANTICER FORTE!

Ce contine noul CANTICER, Canticer Forte?

- Extract din samburi de migdale( Amygdalus Communis Vas )Canticer Forte contine extract de samburi de migdale, considerat cel mai bogat in vitamina B17, folosit cu succes in afectiunile tumorale de medicii americani, Dean Burk de la National Cancer Institute of Washington sau Kanematsu Sugiura de la Sloan-Kettering Institute pentru Cancer Research a sustinut beneficiile vitaminei b 17 sau amigdalina sau laetril, in terapia cancerului deaceea si chinezii de la Heshoutang au cautat cel mai concentrat extract posibil pentru a oferii pacientilor bolnavi de cancer o vitamina B17 capabila sa ajute la intarirea sistemului imunitar, in depresie, afectiuni ale pielii si chiar atrita.

- Extractul de Ganoderma din Canticer Forte de 15 ori mai mult magneziu, de 3 ori mai mult fier , de 7 ori mai multa vitamina C, de 6 ori mai mult calciu. De asemenea, contine proteine, antioxidanti si o cantitate impresionanta de Omega 3 atat de necesare. In China este folosita de mai bine de 4000 de ani pentru cancer, hepatita, ciroza, ameteli, pancreatita, gastrita, ulcer, colon iritabil, Alzheimer, Parkinson si alte afectiuni degenerative.

Studii particulare de labolator au aratat ca extractul de ganoderma actioneaza intr o maniera impresionanta impotriva cancerului, existand studii de laborator care arata ca poate actiona chiar si in cazul metastazelor.

- Usnea Barbata ( Matreata Bradului) din formula CANTICER FORTE,  un cadou facut de natura, ales cu grija pentru compozitia bogata in  polifenoli, saruri minerale, taninuri si acidul ursinic, toate pentru o protectie cel putin dubla fata de CANTICER PLUS, in afectiuni, microbiene, antivirale cu efect imunostimulator in afectiunile tumorale.

- Panax Quinquefolius. ( Ginseng American ) ingredient cheie din formula CANTICER FORTE, concentratie  optimizata comparativ cu cea din formula CANTICER PLUS, s-a ajuns la concluzia ca in concentratia actuala din CANTICER FORTE, poate reduce eficient inflamatia si creste potentialul antioxidant din celule, ajuta de asemenea creierul sa functioneze mai bine, scade glicemia, creste imunitatea, se poate utiliza cu succes in cazul cancerului de limba, gura, esofag, stomac, ficat, pancreas, plamani, colon.

- Panax Ginseng. ( Ginseng asiatic ) este  adaugat intr-o concentratie mai mare in formula actuala de CANTICER FORTE pentru ca poate sa reduca riscul de boli canceroase cu pânã la 85% si ofera un grad de protectie ridicat mai ales in cancerul ovarian, cancerul de laringe, de esofag, de stomac și fațã de cancerul osos, ovarian si de prostata. Exista și studii care remarcã existența unor proprietati antiinflamatoare, antiulceroase, hipotensive și de stimulare a imunitãții, se recomanda in caz de  stres prelungit, obosealã psihicã și obosealã fizicã, pentru combaterea surmenajului si a covalescentei, în stãrile depresive, in stãrile de anxietate, în tulburãrile de memorie, în nevroze, în stãri de malnutriție și convalescențã, în stãrile de debilitate, se recomanda si in diabet zaharat.

- Damiana (Turnera diffussa) din formula Canticer Forte ajuta pacientii care fac chimio sau radio, pentru ca are efect antidepresiv,  anxiolitic pentru cei cu atacuri de panica, are si potential  diuretic si  laxativ pentru bolnavii care au ascita, se recomanda in toate timpurile de cancer si in cazul  infecțiilor nosocomiale luate in urma unor interventii chirurgicale din spitale, se poate utiliza de asemenea inca de epuizare nervoasă, depresie, anxietate, constipație, probleme psihosexuale, erizipel, astm, bronșită, diabet, dizenterie și  migrene.

- Cordyceps din Canticer Forte aliatul Nr 1 pentru bolnavii de cancer datorita efectului imunoregulator, antibiotic, antiinflamator, antidepresiv, hipoglicemiant, antioxidant și anticancerigen, ajuta in cazul anemiei din chemioterapie, crescand rezistenta serica a eritrocitelor si hematocritului. Ajuta la reducerea secrețiilor mucoaselor și a transpirațiilor nocturne,  este util si in combaterea bronșitei, pneumoniei, emfizemului pulmonar și astmului bronșic, in general in cazul afectiunilor pulmonare.

Creste  rezistența organismului la insuficiența de oxigen, reduce  oboseala și crește capacitatea energetica a organismului bolnav,  scade colesterolul si trigliceridele,  reglează nivelul calciului și a fosforului din sânge, reglează funcția rinichiului și a ficatului (elimină toxinele, reface celulele afectate, distruge virușii din celulele hepatice), previne boli ale aparatului cardiovascular și ale vaselor de sânge (ischemie cardiacă, infarctul miocardic, tromboze) și contribuie la reducerea efectelor negative ale chimio si radio!

De ce Canticer Forte?

Canticer Forte este mai eficient si mai puternic decat Canticer si Canticer Plus la un loc, aceasta este promisunea facuta de specialistii chinezi care au dezvoltat noua formula imbunatatita pentru bolnavii de cancer si de asemenea pentru cei care  care doresc sa ramana sanatosi!

Cum se administreaza Canticer Forte?

- Dimineata 3 capsule la 30 de minute dupa masa

- Pranz 3 capsule  la 30 de minute dupa masa

- Seara 3 capsule  la 30 de minute dupa masa

Canticer Forte este un produs natural, bine tolerat de organism, fara interactiuni sau reactii adverse raportate, totusi in cazul in care administram alte tratamente vom administra Canticer Forte la diferenta de minim o ora.

PHARMA-14822-cantf120L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.