BARZA TEST DE SARCINA DIN SANGE
BARZA TEST DE SARCINA DIN SANGE
BARZA TEST DE SARCINA DIN SANGE
BARZA TEST DE SARCINA DIN SANGE

BARZA TEST DE SARCINA DIN SANGE

Barza
Produs in stoc
46,81 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Testul de sarcina din sange este un test rapid pentru determinarea hCG (gonadotropinei corionice umane) in proba de sange, pentru diagnosticarea sarcinii. In timp ce sarcina poate fi detectata in urina la aproximativ o saptamana dupa intarzierea ciclului menstrual, testele de sange pot detecta sarcina inca din primele zile dupa implantarea in uter a ovulului fecundat. Testele de sarcina din sange sunt, de asemenea, cunoscute pentru a fi mai precise decat testele din urina. Acesta este motivul pentru care testele de sarcina din sange/ ser sunt utilizate pe scara larga in laboratoare/ spitale. In plus, volumul de lichide ingerate, care poate afecta rezultatele testelor din urina (diluarea hCG), nu afecteaza testul din sange. Precizia testului este intr-adevar foarte importanta, deoarece o sarcina implica in mod necesar masuri de precautie, precum si o schimbare a stilului de viata, cum ar fi renuntarea la fumat sau consumul de alcool, reducerea sau chiar eliminarea medicamentelor, precum si a anumitor alimente. Testul de sarcina din sange este un test calitativ rapid pentru detectarea hCG in sange. In doar 5 minute, este posibil sa se detecteze o concentratie de hCG de 25 UI/L. Cum functioneaza Testul de sarcina din sange? Cand o femeie ramane insarcinata, corpul ei incepe sa produca un hormon, gonadotropina corionica umana (hCG), care este eliberat in sange, unde concentratia sa creste in timp. Testul de sarcina din sange detecteaza hormonul hCG in sange. Testul de sarcina din sange utilizeaza o pereche specifica de anticorpi care detecteaza hormonul hCG in sange, atunci cand nivelul hormonului este de cel putin 25 IU/L (determinat fata de referinta OMS*) sau mai mare. * Organizatia Mondiala a Sanatatii Cand ar trebui efectuat testul? Puteti folosi testul de sarcina Testul de sarcina din sange in orice moment al zilei sau al noptii. Testul de sarcina din sange poate detecta sarcina mai devreme decat un test clasic din urina, deoarece hormonul hCG produs in placenta este mai intai eliberat in fluxul sanguin si apoi in urina. Prin urmare, nu mai trebuie sa colectati prima urina de dimineata pentru a creste probabilitatea unei detectari precoce a sarcinii. Ce trebuie sa fac daca rezultatul este pozitiv? Daca rezultatul este pozitiv, ar trebui sa consultati medicul generalist si/sau ginecologul pentru a discuta despre sarcina si pasii urmatori. Ingrijirea prenatala timpurie este importanta pentru o urmarire sigura a sarcinii.
OND-D2VHMRMBM
No reviews

11 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.