Babystart Fertil Count

Babystart Fertil Count

Babystart
Produs in stoc
107,89 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Primul test aprobat pentru cuantificarea fertilitatii care se poate realiza acasa

  “Sunt incantat sa va recomand acest test pentru numararea cantitatii de spermatozoizi - primul care este de incredere/ rapid si poate fi realizat acasa cu scopul de a determina fertilitatea masculina. Acest test indeplineste toate criteriile stiintifice pentru a fi clasificat ca un test rapid si contine absolut tot ce trebuie pentru o testare sau 2 testari (exista  feluri de teste/ cu 1 test sau 2 teste)/ aveti nevoie doar de 5 minute si nu mai este necesar alt echipament pentru a realiza testul. 


Acest test simplu care se poate realiza acasa este conceput pentru a verifica daca concentratia spermatozoizilor este mai ridicata sau mai scazuta de 20 milioane/ml/ limita recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). 

 

Babystart ® FertilCount ™

Caseta de test de fertilitate funcționează prin colorarea celulelor spermatice (ADN)/ într-o proba de sperma/ pentru a produce o culoare albastră.

Studiile clinice dovedesc fatul ca testul pentru barbati ® FertilCount are o precizie de 97% .

Caseta pentru testare Fertilecount contine 2 etichete - una R – unde va trebui sa comparati rezultatele testului si una T – locul unde va trebui sa picurati sperma.

Pasi de folosire:

1) In primul rand colectati o mostra de lichid spermatic. Mostra de sperma poate fi colectata prin masturbare intr-un pahar de plastic sau folosind un prezervativ in timpul actului sexual si apoi golirea intr-un pahar de plastic.

2) Odata ce mostra de sperma este in paharul de plastic/ amestecati usor continutul prin rotire cel putin de 10 ori. Asteptati cel putin 15 minute dar nu mai mult de 24 de ore pentru a testa mostra de sperma. Chiar inainte de testare/ amestecati continutul paharului de cateva ori.

3) Deschideti punga resigilabila prin ruperea ambalajului. Scoateti continutul si plasati caseta de testare pe o suprafata dreapta cu cutiutele cu fata in sus.

4) Rotiti usor paharul de plastic inainte sa scoateti capacul. Tineti pipeta de plastic de mijloc. Plasati varful in mostra de sperma si eliberati presiunea usor. Astfel/ sperma va fi atrasa in pipeta. Strangeti usor pipeta si puneti o picatura de sperma in casuta T.

5) Lasati picatura sa stea in casuta cel putin 1 minut. Apoi adaugati 2 picaturi de solutie albastra in aceiasi casuta T. Lasati picaturile sa stea in casuta cel putin 1 minut. Apoi adaugati 2 picaturi de solutie Clear in aceiasi casuta T. Lasati picaturile sa stea in casuta cel putin 1 minut. Cititi rezultatele testului dupa 5 minute.

Citirea rezultatelor testului: comparati intensitatea culorii din casuta R cu cea din casuta T de referinta.

TEST POZITIV:

Va fi indicat daca culoarea obtinuta in casuta T este aceeasi sau mai puternica decat cea din casuta R. Asta inseamna ca aveti o cantitate de spermatozoizi egali sau mai multi de 20 de milioane.

TEST NEGATIV:

Va fi indicat daca culoarea din casuta R este mai puternica decat culoarea din casuta T. Asta inseamna ca aveti mai putin de 20 de milioane de spermatozoizi.

Testul al doilea: Repetati testul al doilea dupa cel putin 3 zile de la primul test dar nu mai tarziu de 7 zile de la primul test. Urmati aceleasi instructiuni din nou/ dar folositi caseta a doua a testului.
Daca ambele teste au fost pozitive/ inseamna ca aveti o cantitate de spermatozoizi egali sau mai multi de 20 de milioane. Daca unul din teste sau ambele au fost negative/ va recomandam sa consultati un doctor pentru a va face o analiza completa a spermei si apoi va recomandam sa folositi tratamentul cu Proxeed Plus pentru imbunatatirea calitatii spermei si cresterea fertilitatii masculine.


Rezultatele pozitive in urma testului sunt vesti bune si asigura garantia unei posibile fertilitati. Rezultatele negative nu dovedesc infertilitatea/ dar v-ar putea salva multe luni inutile de incercari de a concepe un copil/ mergand direct la un specialist care va poate sfatui si va poate oferi tratament daca este cazul.
Daca doriti sa va intemeiati o familie va recomandam sa utilizati testul de masurare a cantitatii de spermatozoizi impreuna cu testele noastre pentru femei mai ales daca partenerii au peste 28 de ani.
Produsul este disponibil sub 2 forme/ cu 1 test la 89/9 lei si cu 2 teste la 129/9 lei.

PHARMA-11715-10003
No reviews

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.