ORZ VERDE PULBERE 250GR

ORZ VERDE PULBERE 250GR

springmarkt
Produs in stoc
35,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaInca din antichitate orzul verde (Hordeum vulgare), a fost folosit pentru efectele benefice remarcabile asupra organismului deoarece contine in cantitati considerabile cele mai valoroase elemente necesare dezvoltarii armonioase a corpului omenesc. Contine: complexul de vitamine: B1, B2, B5, B6, B12 beta caroten niacina vitamina E, vitamina C minerale : fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, cupru bioflavonoide, polizaharide, polipeptide si clorofila. Este cea mai bogata sursa de SOD (superoxid dismutaza), care este o enzima care revitalizeaza celulele si reduce rata distrugerii lor de catre radicalii liberi, avand efecte antioxidante puternice. Este utilizat in tratarea artritei, problemelor de prostata, ulcere, arsuri gastrice, boli inflamatorii, colite, pancreatite, echilibreaza sistemul endocrin, nervos si hormonal.Compozitie:IngredienteCantitatePulbere de orz verde (Hordeum vulgare) 250.00 gr Administrare:Se ia de 2-3 ori pe zi, inainte de masa cu o ora, o lingurita de pulbere dizolvata intr-un pahar de apa rece (50-70 ml) sau o lingurita rasa de pulbere sublingual 20 minutePrezentare:250 gr.
OND-D2TKB7BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.