ULEI COCOS (BIO) 175ML
ULEI COCOS (BIO) 175ML
ULEI COCOS (BIO) 175ML
ULEI COCOS (BIO) 175ML
ULEI COCOS (BIO) 175ML
ULEI COCOS (BIO) 175ML

ULEI COCOS (BIO) 175ML

Steaua Divina
Produs in stoc
59,12 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ulei ecologic din Nuca de cocos

Uleiul ecologic din nuca de cocos obtinut prin presarea la rece a miezului de nuca de cocos, nerafinat si nedozodorizat pastreaza integral nutrientii existenti in nuca de cocos si poate fi folosit atat intern cat si extern. Din compozitia uleiului de cocos fac parte grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate, acizi grasi Omega-6, vitaminele A, C, D, E, K, fier, fitosteroli. Colina (Vitamina B7), numita si vitamina memoriei, este o substanta complexa necesara sintezei neurotransmitatorului acetilcolina, are un rol important in transportul si in sinteza lipidelor, influenteaza pozitiv dezvoltarea creierului si a memoriei, reprezinta materia prima din care sunt sintetizate substantele ce formeaza membranele celulare si se gaseste in procent mare in uleiul de cocos. Uleiul de cocos eco are aroma si gust excelente si este una din cele mai bogate surse de grasimi saturate - aprox. 90% dintre acizii grasi continuti sunt saturati, in principal acidul lauric. Grasimile saturate alcatuiesc cel putin 50% din membrana celulara, asigurand celulelor integritate structurala si o functionare optima. In India, cocotierul este numit ,,arborele care implineste toate necesitatile vietii”.

Indicatii: Se recomanda in: ingrijirea parului a pielii mentinerea nivelului de colesterol obezitate scaderea imunitatii boli cardiace.

Extern: ingrijirea parului (deteriorat datorita vopsirilor); tratarea matretii; ingrijirea pielii (previne uscaciunea asprimea ridurile); astenie (masaj al pielii capului); deodorant (impreuna cu un ulei volatil adecvat); lubrifiant sexual (a nu se folosi in acelasi timp cu prezervativul). Pastrat la frigider isi schimba proprietatile fizice (devine solid).

Ingrediente: Ulei ecologic din Nuca de cocos (Cocos nucifera) 100%, presat la rece.

Mod de utilizare: Intern: adulti – cate 3 lingurite de 1-2 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa; copii – cate 1 lingurita de 1-2 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa. Poate fi folosit la salate sau la prajituri. Extern: ingrijirea parului (deteriorat datorita vopsirilor); tratarea matretii; ingrijirea pielii (previne uscaciunea, asprimea, ridurile); astenie (masaj al pielii capului); deodorant (impreuna cu un ulei volatil adecvat); lubrifiant sexual (a nu se folosi in acelasi timp cu prezervativul). Pastrat la frigider, isi schimba proprietatile fizice (devine solid).

Precautii la utilizare: alergie la Nuca de cocos.

Produsul nu contine substante cu potential alergenic.

100% Natural

UZ INTERN SI EXTERN

Informatii nutritionale pentru 100g produs:

Continut energetic: 3700 kj (900 kcal)

Grasimi saturate 95g

Grasimi polinesaturate 1g

Grasimi mononesaturate 4g

Colina 0,3g

Vitamina E 0,09g

Vitamina K 0,5μg

Fier 0,04mg

Atentionari:

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Produsul nu contine aditivi alimentari.

A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si de umiditate.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

OND-DTR1R6MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.