FITODIABETIN 60CPS

FITODIABETIN 60CPS

Steaua Divina
Produs in stoc
81,68 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
FITODIABETIN 60cps, Steaua Divina Fitodiabetin capsule este un supliment alimentar cu actiune regeneratoare asupra pancreasului, ajuta la reglarea nivelului glicemiei la persoanele cu diabet zaharat. Compozitie FITODIABETIN capsule, Steaua Divina: Gudmar (Gymnema sylvestre), Neem (Azadirachta indica), Guduchi (Tinospora cordifolia), Daruharidra (Berberis aristata), Momordica (Momordica charantia), capsula vegetala. Actiuni FITODIABETIN, Steaua Divina: Hipoglicemiant, hipocolesterolemiant, depurativ, antiviral, sustine sanatatea pancreasului. Indicatii FITODIABETIN capsule, Steaua Divina: Aceasta formula se adreseaza in special persoanelor cu probleme de crestere a glicemiei sau cu diabet zaharat de tip I sau II deja instalat. Se poate administra impreuna cu medicatia antidiabetica, efectul acestei formule fiind de reglare blanda a functiei pancreasului, astfel incat glicemia sa revina spre valori cat mai apropiate de normal. Datorita formulei originale, ajuta, de asemenea, si la normalizarea valorilor colesterolului (in cazul in care exista o dislipidemie), precum si la imbunatatirea functiei ficatului (in caz de hepatita cronica sau steatoza hepatica). Contraindicatii FITODIABETIN capsule, Steaua Divina: Sarcina, alaptare, hipoglicemie, alergie la oricare dintre componentele produsului. Mod de administrare FITODIABETIN, Steaua Divina: Copii peste 12 ani si varstnici (peste 65 ani): cate 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa, sau dupa sfatul medicului. Adulti: cate 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa, sau dupa sfatul medicului. Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac. Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5—10 minute, apoi se inghite cu apa). Pentru un efect optim, se recomanda o cura cu Fitodiabetin de minim 3 luni. Mod de prezentare FITODIABETIN, Steaua Divina: 60 capsule FITODIABETIN 60cps, Steaua Divina
OND-DV38Y1MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.