PEAGASTRIL 15CPS

PEAGASTRIL 15CPS

Naturpharma
Produs in stoc
81,21 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Peagastril 15 capsule Naturpharma Peagastril este un supliment alimentar adjuvant in tratamentul sindromului de intestin iritabil si dispepsiei functional Fibrele din Secara contribuie la functionarea normala a intestinului. Peagastril actioneaza asupra factorilor etiopatogenici implicati in aparitia sindromului de intestin iritabil si dispepsiei functionale: - efect antiinflamator local si efect analgezic - imbunatateste somnul si dispozitia - regleaza motilitatea si sensibilitatea tractului gastrointestinal. Ingrediente: palmitoetanolamida/PEA micronizata; tarate din Secara(Secale cereale), cu min.9% fibre;capsula:gelatina;agent de incarcare:celuloza microcristalina;agent antiaglomerant:saruri de magneziu ale acizilor grasi;melatonina Mod de utilizare: 1 capsula seara inainte de culcare pentru o perioada de 1-2 luni. Contraindicatii: A nu se utiliza de catre copiii sub 6 ani, femeile gravide sau car alapteaza. A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Prezentare: 15 capsule
OND-DT93FFMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.