ULEI GERMENI GRAU PRESAT LA RECE 50ML (UZ INTERN)

ULEI GERMENI GRAU PRESAT LA RECE 50ML (UZ INTERN)

Herbavit
Produs in stoc
25,66 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ingrediente: ulei din germeni de grau (Triticum Vulgare Germ oil) Se obtine prin presarea la rece din germenii bobului de grau.

Contine un nivel ridicat de vitamine, minerale, proteine si acizi grasi esentiali.

Componenti principali: acid palmitic ,acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid bethanic, acid gadoleic.

Uleiul din germeni de grau este un puternic antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi care distrug celulele care grabesc imbatranirea si declanseaza evolutia diverselor afectiuni.

Uleiul din germeni de grau contine proteine si lecitina, consumat in mod frecvent are efecte benefice asupra memoriei.

Mod de utilizare:

Extern:Cand este aplicat pe piele acesta imbunatateste circulatia sangelui si ajuta la repararea celulelor distruse de razele soarelui. Promoveaza formarea celulelor pielii, hraneste si ajuta intinerirea pielii uscate, mature, reduce vergeturile, si repara pielea deteriorata. Restructureaza tesutul conjunctiv, normalizeaza tonusul, utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de marire a dimensiunilor si fermitatii sanilor la femei, contribuind si la combaterea hirsutismului (par in exces la femei). Inclus in alimentatie sau in cure, contribuie la reglarea colesterolului, impiedica depunerea colesterolului pe peretii arterelor.

Intern actioneaza ca antioxidant, hipercolesterolemiant, stimulator al circulatiei cerebrale, imunostimulator, dermonutritiv.

Administrare:5-10 picaturi /zi.

OND-D3CXJHMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.