TAMAIE-BOSWELLIA SERRATA  30CPS

TAMAIE-BOSWELLIA SERRATA 30CPS

Herbagetica
Produs in stoc
27,29 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Tamaie - Boswellia serrata, 30 capsule 

 

 

Reda mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.

Beneficii:

  • Reda mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.
  • Scade inflamatia la nivel articular.
  • Reduce durerea articulara.
  • Sustine sanatatea plamanilor.
  • Sustine buna desfasurare a ciclului menstrual.
  • Asigura sanatatea organelor sexuale masculine.
  • Sustine sanatatea tractului gastro-intestinal.
  • Scade nivelul de colesterol.
  • Mentine sanatatea inimii si a functiilor mentale.
  • Regenereaza mucoasa sistemului digestiv.

Tamaie are o compozitie concentrata, superioara cu 400 mg extract premium de Tamaie: 400 mg/capsula, cu standardizare ridicata in 70-85% Acizi Boswellici.

Tamaia este un extract rasinos obtinut din arborele de Boswellia serrata, folosit cu traditie in medicina asiatica. Tamaia are compusi activi remarcabili care mediaza nivelul de inflamatiei din corp si efectele sale, in special la nivel articular. Tamaia este cel mai des utilizata pentru afectiunile oasteo-articulare, astfel este benefica in caz de artrita reumatoida, osteoartrita, dureri articulare puternice, inflamatie la nivel articular. 

Din studii clinice, s-a observat ca o administrare de min. 340 mg pe zi de extract de Tamaie, timp de 120 de zile, a redus semnificativ durerea pacientilor la nivel articular, a redus durerea si frictiunea intre oasele articulatiilor si a stimulat refacerea tesutului cartilaginos. 

Produsul Tamaie are o eficienta ridicata in refacerea mobilitatii articulare, reducerea durerii si a inflamatiei datorita extractului premium concentrat de Boswellia serrata, 400 mg/capsula, standardizat cu 70-85% Acizi boswellici. 

Administrare: 1-3 capsule / zi.

Compozitie/ 1 capsula: Extract 10:1 de Tamaie (Boswellia serrata) standardizat cu 70%-85% Acizi boswellici - 400 mg.

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului Notificare Seria: 14223/09.10.2020.

 

 

OND-DWR717MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.