RENOSTONE 120CPS

RENOSTONE 120CPS

Herbagetica
Produs in stoc
109,13 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Renostone Herbagetica, 120 capsule Beneficii:• Sustine eliminarea pietrelor la rinichi.• Curata caile renale.• Ajuta la eliminarea urinei.• Ajuta la eliminarea excesului de apa.• Sustine buna functionare a rinichilor.• Curata rinichii.• Sustine functionarea vezicii urinare.• Sustine sistemul imunitar.• Efect antioxidant. Renostone este un produs cu o compozitie complexa formata din 12 extracte fitoterapice care au rolul de stimula procesul de eliminare al pietrelor la rinichi si de a curata rinichii si caile renale. Efectul benefic Renostone este asigurat de concentratia ridicata, 210 mg/capsula, de extract de Chanca piedra (Stone Breaker), planta renumita pentru efectul de a „sparge” pietrele la rinichi. Compozitia Renostone este completata si de alte extracte cu efect benefic pentru sistemul reno-urinar: extractul de Coltii-babei previne formarea pietrelor la rinichi, Matasea de Porumb este un diuretic puternic, Extractul de Coada-calului accelereaza vindecarea tesutului. Extractele de Urzica, Strugurii ursului si Tulsi actioneaza ca diuretice puternice, eliminand toxinele din organism . Extractele de Telina si Brusture curata rinichii, iar extractul de Castravete amar protejeaza sistemul reno urinar de leziuni. Extractul de Ghimbir reduce inflamatia la nivelul cailor urinare, iar extractul de Astragalus sustine functiile renale. Renostone are efect benefic in litiaza renala, impiedica formarea calculilor renali si reduce efectele inflamatorii si leziunile cauzare de eliminarea pietrelor la rinichi. Compozitie/1 capsula:Stone breaker (Extract Phyllanthus niruri) cu 5% principii amare - 210 mg;Coltii-babei (Tribulus terrestris) standardizat 40% Saponine - 80 mg;Matase de Porumb (Poaceae Zea mays) - extract 5:1 de Matase de Porumb -75 mg;Coada-calului (Equisetaceae Equisetum arvense) - extract 4:1 de Coada-calului standardizat cu 7 % Siliciu - 30 mg;Urzica (Urtica dioica) - extract 10:1 de Urzica standardizat cu 4 % Polifenoli - 30 mg;Strugurii-ursului (Uva-ursi) - extract 4:1 de Strugurii-ursului - 25 mg;Tulsi (Busuioc sfant) - extract 15:1 standardizat 2.5% Acid ursolic - 20 mg;Telina (Apium graveolens) - extract 4:1 de telina - 20 mg;Brusture (Arctium lappa) - extract 4:1 de Brusture - 20 mg;Castravete amar (Momordica charantia) - extract de Castravete amar standardizat 3% principii amare - 15 mg;Ghimbir (Zingiber offcinale) - extract 10:1 de Ghimbir standardizat cu 5% Gingeroli - 15 mg;Astragalus - extract 4:1 de Astragalus - 15 mg; Administrare: 2-3 capsule/zi.Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr. 14535 /22.03. 2021.
OND-DZL2ZKMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.