CHITOSAN 60CPS

CHITOSAN 60CPS

Herbagetica
Produs in stoc
44,34 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Chitosan Herbagetica, 60 capsule Contribuie la: mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului seric; mentinerea tranzitului intestinal normal si a aciditatii gastrice normale; sustinerea apetitului alimentar normal si a proceselor de metabolism care contribuie la mentinerea greutatii corporale normale; functionarea sistemului imunitar. Ingrediente: Chitosan (din crustacee) - 420 mg; capsula de gelatina. Chitosanul este un polimer obtinut din chitina extrasa la randul sau din carapacea dura care inveleste multe vietuitoare marine si terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharida, extrasa din carapacea crustaceelor printr-un proces numit diacetilare, polizaharida cu efecte asupra sanatatii extrem de complexe. Pana in prezent este singura substanta naturala cunoscuta ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalina, avand functii similare colagenului (substanta cu efect intineritor, cu proprietati benefice asupra pielii, articulatiilor, prostatei, muschilor), dar si a fibrelor vegetale (substante nedigerabile, care absorb grasimile si detoxifica). Mod de administrare: Cate 1-2 capsule de 4 ori pe zi. Precautii: A se administra cu prudenta copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza. Alte suplimente alimentare vor fi luate la 2 ore dupa Chitosan, deoarece reduce asimilarea lor. Pentru mentinerea greutatii corporale normale, se ia cu 30 minute inainte de masa. Contraindicatii: Alergie la crustacee.
OND-D1LRWWBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.