CARPIZIN CREMA 50ML

CARPIZIN CREMA 50ML

OEM
Produs in stoc
29,82 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Produs natural ce contine extracte uleioase si hidroalcoolice din plante (galbenele,busuioc, iarba mare, frunze de alun, rostopasca), ulei esentiale de brad, pin, lavanda, uleiuri vegetale de catine, palmier, masline, ricin, extract din rasina de conifere, ceara de albine, excipienti. Crema Carpizin se utilizeaza ca adjuvant in tratarea diferitelor afectiuni cutanate greu vindecabile, rani, bube, psoriazis (anumite forme), pitiriazis, acnee, acnee juvenila, pete, negi, combaterea bataturilor si a seboreei, calmarea nevrozelor si reconfortarea organismului. Mod de utilizare: aplicatii locale de 2-3 ori pe zi, dupa toaletarea locului unde se aplica. Recomandari: Pentru tratrea negilor, bataturiilor sau petelor este bine ca aplicarea cremei sa se faca sub bandaj. In cazul acneei, dupa toaletarea suprafetei afectate se poate folosi o lotiune mentolata, iar aplicarea cremei sa se faca dupa 5-10 minute, iar pentru curatirea sangelui se beau zilnic 4 cesti de ceai de urzica, galbenele, ventrilica si coada soricelului amestecate in parti egale. Se foloseste o lingura rasa la 1/4 litri apa. Plantele se oparesc si se lasa la racit. In cazul unor rani greu vindecabile, forme usoare de cancer de piele, crema se aplica dupa spalaturi cu infuzie calduta de nalba si coada calului si tamponarea marginilor ranilor cu suc de rostopasca. A nu se folosi de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.
OND-D2CXJHMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.