COENZIMA Q10 FORTE 60CPR

COENZIMA Q10 FORTE 60CPR

Dacia Plant
Produs in stoc
88,66 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Coenzima Q10 forte 60 comprimate Dacia Plant

Supliment alimentar Co Q10 Forte 60 comprimate masticabile, Fortifiant cardiac

Co Q10 Forte comprimate este un adjuvant eficient conceput cu scopul de a sustine din punct de vedere energetic functiile aparatului cardiovascular.

Contribuie la:

- energizarea puternica a celulelor miocardului;
- cresterea fortei de contractie a muschiului cardiac.

Precautii:

Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de glucide (hidrati de carbon) corespunzator cantitatii de zahar din comprimate (un comprimat contine 443 mg de zahar).

Contraindicatii:

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Mod administrare:

Adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Comprimatele se sug imediat dupa masa, dupa care nu se consuma nimic timp de 30 minute.

Ingrediente:

Ingrediente/comprimat: catina (Hippophae rhamnoides) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (150 mg); paducel (Crataegus monogyna) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (150 mg); afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (100 mg); coenzima Q10 (100 mg); ulei esential de roinita (Melissa officinalis) (1 mg); indulcitor: zahar compresibil; agenti de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Mod de prezentare : 60 comprimate.

OND-D3WZQ7BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.