CARTILAGE REPAIR 30CPS

CARTILAGE REPAIR 30CPS

Sprint Pharma
Produs in stoc
53,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Cartilage Repair este un complex natural de plante, vitamine si minerale ce ajuta la intarirea si cresterea mobilitatii articulatiilor, reducand in acelasi timp durerea asociata. Cu o formula atent echilibrata si bogata in substante active cu rol in formarea si refacerea cartilajului, acest preparat este unic pe piata din Romania. Are un puternic rol antiinflamator (de regula, durerea este generata de prezenta unei inflamatii) si antitumoral, confera elasticitate si creste rezistenta cartilajului, stimuleaza sinteza acidului hialuronic, a colagenului si a proteoglicanilor.

30De asemenea amelioreaza manifestarile neplacute aparute in urma afectarii articulare prin traumatisme sau suprasolicitare. Spre deosebire de produsele de sinteza cu rol antiiflamator, nu are gastro- si hepatotoxicitate, nefiind necesara asocierea lui cu hepato sau gastroprotectoare. Mentine stabilitatea si integritatea tesutului conjunctiv: cartilaje, tendoane, ligamente, piele, unghii. Corecteaza eventualele tulburari de dezvoltare al sistemului osteo-articular.

Nu in ultimul rand, produsul ajuta la cresterea vascozitatii lichidului sinovial (denumit si lichid articular), zona-tampon ce contine proteine si acid hialuronic care lubrifiaza si amortizeaza, imbunatatind mobilitatea articulara.

OND-DF313JBBM
No reviews

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.