L-ARGININA 60CPS

L-ARGININA 60CPS

DVRPharm
Produs in stoc
45,47 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Levo-arginina, prescurta L-arginina, este un aminoacid cu multiple intrebuintari terapeutice, datorita efectelor sale benefice la nivelul ficatului, rinichilor, sistemului endocrin si cardiovascular.

Compozitie: L-arginina cristalizata: 400mg; capsula de gelatina.

Mod de administrare: 2-4 capsule pe zi

Actiuni:

  • sustine functionarea normala a sistemului endocrin
  • sustine functionarea normala a sistemului cardiovascular
  • contribuie la buna functionare a sistemului nervos

Are rol benefic in:

  • hepatite diverse, boli renale cronice
  • hipertensiune arteriala, boala coronariana
  • mentinerea tonusului muscular si a rezistentei osoase, cresterea performantelor fizice
  • difunctii sexuale la barbati, fertilitate (imbunatateste cantitatea si calitatea spermei)

Printre altele, acest aminoacid este un donator de monoxid de azot, care relaxeaza vasele de sange, jucand un rol crucial in irigarea cu sange a zonei genitale si in aparitia erectiei.

Precautii si contraindicatii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de hepatita si herpes. Poate interactiona cu antiinflamatoare (ciclosprina, ibuprofen), stimulente sexuale, hipotensive.

Prezentare: Flacon cu 60 de capsule

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 8044/2014.

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, in functie de persoana, de starea de sanatate, de stilul de viata al fiecaruia. A se citi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

OND-D4FMN6BBM
No reviews

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.