SAPUN MIERE&CIOCOLATA 100GR

SAPUN MIERE&CIOCOLATA 100GR

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
14,83 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Sapun vegetal Apidava cu ciocolata si unt de cacao, 100 g

Sa asociezi mierea de cimbrisor cu ciocolata? Aceasta combinative inseamna sa combine cele mai bune proprietati ale celor doua ingredient. Mierea de cimbrisor este cunoscuta pentru proprietatile sale dermatologice, este tonifianta, antioxidanta. Asociata cu cacao se obtine un sapun cu beneficii multiple. Ciocolata hidrateaza pielea care a suferit agresiuni exterioare ( frig, soare, sare..). Ajuta la mentinerea supletii pielii. Profitati de acest sapun cu aroma gurmanda pentru un adevarat moment de bunastare.

Sfaturi pentru utilizarea sapunului:

Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curate. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curata

Ingrediente conform INCI:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Palm Acid, Palm Kernel Acid, Hydrogenated Starch Hydrolysate ( Sorbitol), Sodium Chloride, Mel (Honey) Extract, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 ( Iron Oxides), Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, CI 77499 (Iron Oxid), Theobroma cacao seed butter, Alumina, Magnesium Oxide, Benzyl Alcohol, Eugenol, Coumarin, Cinnamal.

OND-DD9ZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.