SAPUN MIERE&LAVANDA 100GR

SAPUN MIERE&LAVANDA 100GR

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
14,83 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sapun vegetal Apidava cu miere si ulei de lavanda, 100 g Pregatiti-va sa fiti transportati in Provence.Acest sapun 100% natural fabricat in Provence, combina mierea de cimbrisor cu parfumul insolit al lavandei. Mierea de cimbrisor este un cicatrizant prin excelenta, cunoscuta pentru proprietatile sale dermatologice. Este antiseptica, tonifianta, antioxidanta. Lavanda este cunoscuta pentru proprietatile sale relaxante si linistitoare. Moale si cremoasa, veti fi cuceriti de mirosul delicat al acestui sapun.Sfaturi pentru utilizarea sapunului:Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curate. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curata Ingrediente conform INCI:Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Glycerin, Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil, Palm Acid, Parfum (Fragrance , Palm Kernel Acid, Hydrogenated Starch Hydrolysate ( Sorbitol), Sodium Chloridem, Mel (Honey) Extract, CI 77007 ( Ultramarines), Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene.
OND-DGXZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.