SAPUN EXFOLIANT SHEA&LAVANDA 200GR

SAPUN EXFOLIANT SHEA&LAVANDA 200GR

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
30,93 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Sapun exfoliant Apidava cu lavanda, 200 g

Sapunurile exfoliante din ingrediente apicole, uleiuri vegetale, plante si flori uscate actioneaza ca un peeling natural, ajutand la regenerarea epidermei. Sunt ideale si pentru persoanele cu probleme de ten si in general pentru persoanele care doresc produse naturale de ingrijire a pielii.

Lavanda face minuni in ceea ce priveste pielea si tenul. Doua dintre beneficiile majore ale acestei plante sunt date de proprietatile sale antifungice si antiseptice, care grabesc procesul de vindecare si reduce formarea cicatricilor.

Lavanda are proprietati anti-inflamatoare si de regenerare a tesuturilor, dar si o aroma deosebita si relaxanta, care va calmeaza starea de anxietate. Lavanda tonifica si revitalizeaza, este utila pentru toate tipurile de probleme ale pielii cum ar fi abcese, acnee, ten gras, arsuri, arsuri solare, rani, ea reduce sau minimalizeaza cicatricile.

Sfaturi pentru utilizarea sapunului:

Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curata. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curate. Nu utilizati acest sapun pentru igiena intima.

Ingrediente conform INCI:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Lavandula Angustifolia (Lavander) flower, Parfum (Fragrance , Palm Kernel Acid, Glycerin, Butyrospermum parkii ( shea) butter, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Chloride, CI 77007/ Ultramarines, CI 77891 / Titanium Dioxide, Linaloo, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Phenoxyethanol.

OND-D09ZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.