SAPUN MIERE&PROPOLIS 100GR

SAPUN MIERE&PROPOLIS 100GR

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
14,83 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sapun vegetal Apidava cu miere si propolis, 100 g Acest sapun vegetal generous cu miere si propolis va va seduce atat prin beneficiile sale, cat si prin parfumul sau de verbina. Mierea de cimbrisor este un cicatrizant, antiseptic, tonifiant si antioxidant.Propolisul actioneaza ca un adevarat scut si repara pielea deteriorata. Are proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si regenerante. Verbina, cunoscuta pentru proprietatile sale de inmuiere, adduce o nota revigoranta si racoritoare.Sfaturi pentru utilizarea sapunului:Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curate. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curata. Ingrediente conform INCI:Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Palm Acid, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Hydrogenated Starch Hydrolysate ( Sorbitol ), Mel (Honey) Extract, CI774920 (Iron Oxides), Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, CI 7777491 ( Iron Oxides), CI77288 ( Chromium Oxide Greens), CI77499 ( Iron Oxides), Propolis Extract *, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Magnesium Oxide, Alumina, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol.
OND-DWXZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.