SAPUN EXFOLIANT MACESE & UNT DE SHEA 200GR

SAPUN EXFOLIANT MACESE & UNT DE SHEA 200GR

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
30,93 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Sapun exfoliant Apidava cu macese, 200 g

Sapunurile exfoliante din ingrediente apicole, uleiuri vegetale, plante si flori uscate actioneaza ca un peeling natural, ajutand la regenerarea epidermei. Sunt ideale si pentru persoanele cu probleme de ten si in general pentru persoanele care doresc produse naturale de ingrijire a pielii.

Efectele maceselor asupra sanatatii si aspectului pielii sunt: stimuleaza regenerarea pielii si da rezultate foarte bune in tratarea si calmarea arsurilor solare sau a diverselor arsuri de pe piele, vindeca cicatrici, dizolva tesutul cicatriceal si refac bariera lipidica transdermica, care ajuta astfel la regenerarea celulelor alterate, are proprietati antiimbatranire datorita antioxidantilor din componenta sa si a puterii sale mare de patrundere in profunzimea pielii.

Sfaturi pentru utilizarea sapunului:

Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curata. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curate. Nu utilizati pentru igiena intima.

Ingrediente conform INCI:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Palm Kernel Acid, Parfum / Fragrance, Glycerin, Rosa galica flower powder, Butyrospermum parkii ( shea) butter, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, CI 77891 / Titanium dioxide, CI 77491 / Iron oxides, CI 77492 / Iron Oxides, CI 77499/ Iron oxides, Geraniol, Citronellol, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Linalool, Eugenol, Alpha- Isomethyl ionone.

OND-DX9ZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.