SAMPON GINSENG 150ML

SAMPON GINSENG 150ML

Bes
Produs in stoc
42,84 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala

Popoarele orientale atribuiesc dintotdeauna radacinilor de ginseng proprietati tonice, stimulante si revitalizante. Extractul fluid din aceste radacini este aportul de substante active si vitaminice imbinate cu calciu, d-Panthenol exercitand o actiune totala pe toata durata de viata a parului.

Pentru a beneficia de toate efectele sale, Samponul Activ Ginseng trebuie folosit in mod regulat. Distribuiti bine produsul pe scalp si par. Lasati sa actioneze in timp ce masati delicat pielea capului cu miscari circulare ale varfurilor degetelor. Clatiti foarte bine. Repetati procedura daca este necesar, lasand samponul sa actioneze cateva minute.



Administrare:
A se folosi pentru uz extern

Prezentare:
150 ml.
OND-D7XNCNBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.