SAMPON BULBOTON 300ML

SAMPON BULBOTON 300ML

Bes
Produs in stoc
44,70 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Sampon Bulboton contra caderii parului - este un produs cosmetic utilizat pentru prevenirea caderii parului. Extractele naturale din mirt contin ulei volatil, tanin, acid citric si vitamina C care permit un eficient efect astringent, dezinfectant si calmant asupra scalpului. Este formulat ca o baza de curatare echilibrata, care va permite curatarea usoara a parului fara a modifica echilibrul hidrolipidic. Contine un complex de multivitamine, Vitamian A(retinol), B1(tiamina), B5(acid pantoteic), B7(inozitol), E(tecoferol), F(acid linoleic), H(biotina). In plus contine aminoacizi, metiotina si cisteina si alte ierburi esentiale cum ar fi mirt, mentol si castan, care fac o nutritie substantiala al bulbului capilar, dand putere si vigoare parului.

Substante proteice restitutive (proteina hidrolizata de grau) in amestec cu extracte fluide de mirt si fructe de mirt.

Aplicati pe parul ud si masati pe piele. Emulsificati pentru a obtine o spuma bogata si clatiti in profunzime. Repetati procedura daca este nevoie.

OND-D1FR3FBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.