Onconovical - impotriva cancerului (1 flacon -...

Onconovical - impotriva cancerului (1 flacon - 2 saptamani) onco135L

Medicinas
Produs in stoc
239,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Onconovical tratament  2 flacoane -  478 lei

Onconovical tratament  4 flacoane -  899 lei 

Onconovical tratament  6 flacoane - 1199 lei

Pretul final va va fi comunicat de operatorul care va va confirma comanda.

Onconovical este un supliment alimentar de la Medicinas care contribuie la ameliorarea mai multor probleme de sănătate, ajutând la intărirea imunității bolnavilor de cancer.

Un consum zilnic de Onconovical poate reduce semnificativ șansele celulelor canceroase să se dezvolte în gură, laringe, esofag, precum și în toate celalalte organe datorită efectelor antioxidante ce contribuie la susținerea sistemului imunitar. 

Administrarea de Onconovical care conține 19 ingrediente active ajută la ameliorarea simptomelor pacienților care au afecțiuni tumorale. Produsul ajută și la eliminarea toxinelor din organism, susținând astfel sănătatea ficatului, are acțiuni benefice asupra sistemului digestiv.

Onconovical sprijină nu numai mecanismele proprii de detoxifiere a organismului, dar în același timp le îmbunătățește și le accelerează. Acest sistem de acțiune triplă funcționează în tractul gastro-intestinal, ficat și sistemul circulator, un loc unde o mulțime de metale grele se depun.

Detoxificarea este un proces prin care compușii potențial dăunători sunt eliminați. Acești compuși sunt fie generați de către organism ca produse secundare ale proceselor metabolice celulare, sau dobândiți prin expunerea la un mediu poluant. O dată ce Onconovical este introdus în interiorul corpului, aceste toxine sunt eliminate prin neutralizarea și excreția acestora în urină și fecale.

Plămânii, pielea, rinichii, tractul gastro-intestinal și ficatul sunt organele responsabile de procesul de detoxifiere. Zilnic, ele lucrează puternic pentru a scăpa corpul de fenomene toxice și de a menține starea de sănătate a mii și miliarde de celule.

Mod de administrare:

Doza profilactică recomandată este de 90 zile, perioadă în care se iau câte 6 capsule de Onconovical, în fiecare zi.

În scop terapeutic se recomandă o cură de minim 3 luni și se poate continua până la 1 an, perioadă în care trebuie sa iei câte 9 capsule pe zi.

Produsul nu trebuie administrat femeilor însarcinate, femeilor care alăpteaza și persoanelor care au alergie la unul dintre ingredientele care intră în compoziția Onconovical.

PHARMA-12563-onco135L
No reviews

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.