CancerEx AHCC impotriva cancerului can30L

CancerEx AHCC impotriva cancerului can30L

Hilcon
Produs in stoc
209,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Prospect CancerEx AHCC

CANCEREX - UN PRODUS MIRACULOS PREVINE CANCERUL, INVINGE CANCERUL!

CancerEx AHCC (Active Hexose Correlated Compound) este cel mai popular stimulent imunitar cunoscut si folosit in Japonia. Credem insa ca poate fi considerat ca cel mai recunoscut supliment pe plan mondial. Sute de mii de bolnavi l-au folosit de la aparitia lui pe piata acum 15 ani.

AHCC a fost supus la numeroase teste clinice pe animale, oameni si in vitro de catre peste 30 de universitati si institute de cercetare medicala si de peste 700 de spitale atat din Japonia cat si din restul lumii. AHCC este fabricata exclusiv in Japonia de unde este exportata catre marii producatori de suplimente nutritive.

CancerEx AHCC:

Un supliment puternic imuno-stimulent care ar putea ajuta lupta cu cancerul.
• imbunatateste rezistenta la infectii
• imbunatateste activitatea celulelor natural killer (celule albe din sange, care pot distruge celulele tumorale)
• Protejeaza ficatul de la leziuni induse de agenti toxici si impotriva cancerului
• Suporta si intareste sistemul imunitar
• Are proprietati antioxidante

Suplimentul CancerEx AHCC (Active Hexoze Corelated Compound – Compusi Activi Asociati Hexozei) este obtinut prin cultivarea si modificarea enzimatica a miceliilor ciupercilor Shiitake cultivate in extract de tarate de orez. Considerat drept superfood in Japonia, AHCC a fost cercetat pentru proprietatile sale de intensificare a apararii imune. Conform cercetarilor efectuate pe oameni si animale, AHCC poate creste activitatea celulelor „killer” si a macrofagelor, precum si productia de citokine, ajutand astfel functionarea normala a ficatului si actionand ca si antioxidant.

CU ce ne poate ajuta cancerex ahcc? pentru ce este?
Intr-un organism sanatos, sistemul imunitar este capabil sa depisteze si sa elimine celulele canceroase. Dar, cand sistemul imunitar slabeste, celulele canceroase prolifereaza si secreta factori imuno-supresanti. Terapoiile cconventionale cum ar fi chimoterapia si radioterapia slabesc si ele in continuare sistemul imunitar care nu mai este capabil sa identifice si sa distruga celulele canceroase. AHCC poate sa refaca sistemul imunitar in asemena conditii. In decursul ultimilor 15 ani, cercetarile privind AHCC au aratat ca:

• AHCC imbunatateste sistemul imunitar printr-o serie de mecanisme: promoveaza proliferarea macrofagelor si a celulelor NK (ucigase), marind activitatea acestora cu peste 300%. Induce si mareste productia de citokine (cytokines) benefice inclusiv a factorului de necroza tumorala (TNF-alfa), mareste productia proprie de gama interleukine 1, 2 si 12. Inhibeaza unele citokyne imuno-supresante si imbunatateste balanta celulelor Th1 si Th2.

• AHCC reduce efectele secundare (stare de voma, caderea parului, fatigue, pierderea apetitului, hepato-toxicitatea si modificari ale formulei sanguine) asociate cu terapiile anti Cancer traditionale (chimoterapie si radioterapie) carora le mareste totodata eficienta.

• AHCC arie si actiune anti-tumorala directa care poate conduce la incetinirea sau stoparea cresterii tumorilor sau chiar resorptia acestora

• AHCC poate inhiba metastazarea celulelor cancerigene existente si poate reduce frecventa reaparitiei cancerului, in felul acesta marind considerabil speranta de viata

• AHCC imbunatateste simptomele unor boli hepatice serioase cum ar fi: Hepatita virala, Hepatita C (reducere cu 85% a numarului virusilor in 3 luni) si Hepatita fulminanta. In cazul Hepatitei C, exista o evidenta clinica sugerand ca AHCC poate fi in multe cazuri mai eficienta decat alt tratament recombinat producand totodata efecte secundare mult mai suportabile. AHCC previne evolutia Hepatitei in Ciroza. AHCC este totodata un detoxifiant hepatic excelent.

• AHCC este utila in toate afectiunile legate de un sistem imunitar slabit sau ineficient.
• AHCC nu are efecte secundare daunatoare si are o toxicitate minima.
• Adaosul de ciclodextrina asigura bioabsorbtia maxima a substantei active (AHCC)

Mod de prezentare: Flacon 30 capsule

PHARMA-3955-can30L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.

Acest site folosește cookies. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.